• 1399/11/16
  • - تعداد بازدید: 533
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
بیمارستان مادر و کودک شوشتری

اقتدار بیمارستان مادر و کودک شوشتری در کاهش شاخص سزارین مادران نخست زا

اقتدار بیمارستان مادر و کودک شوشتری در کاهش شاخص سزارین مادران نخست زا

رئیس بیمارستان مادر و کودک شوشتری، از تیم پزشکی بیمارستان و کادر درمانی مامایی و پرستاری جهت کاهش شاخص سزارین مادران نخست زا در دی ماه سال جاری تقدیر نمود.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مادر و کودک شوشتری، دکتر«محمد آفرید» با اشاره به اهمیت کاهش شاخص های سزارین و سلامت مادر باردار در راستای پروتکل های درمانی و تاکید بر انجام و ترویج زایمان طبیعی گفت: با توجه به رسیدن بیمارستان به شاخص های مطلوب وزارت بهداشت و در راستای حفظ و کاهش بیشتر شاخص زایمان به روش سزارین، در این مرکز پرونده ی تمام مادران نخست زای سزارین شده بصورت روزانه در راند تیم مدیریتی مورد بررسی قرار می گیرد.

 

وی با اشاره به تولد 364 نوزاد در دی ماه 1399 در بیمارستان مادر و کودک شوشتری، افزود: از این تعداد، 219 زایمان به روش طبیعی و 145زایمان به روش سزارین انجام شده است که شاخص سزارین مادران نخست زا 33 و نود و یک صدم درصد می باشد در حالی که این آمار نسبت به مدت مشابه در دی ماه سال گذشته 36 و دو صدم درصد بوده است که با تلاش و همت کارکنان شاهد 3 درصد کاهش شاخص سزارین می باشیم.

 

دکتر آفرید، از تیم پزشکی بیمارستان و کادر درمانی مامایی و پرستاری جهت کاهش شاخص سزارین مادران نخست زا در دی ماه سال جاری تقدیر کرد و افزود: امروز مصادف با میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور در بلوک زایمان با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی این موفقیت را جشن می گیریم.

وی با اشاره به رضایت مادران باردار از مامای همراه گفت: با توجه به رسیدن بیمارستان به شاخص های مطلوب وزارت بهداشت و توجه به کاهش شاخص زایمان به روش سزارین، در این مرکز با کمک سیاست و راهکارهایی مانند اجرای صحیح استانداردها در بلوک زایمان و ساختار فیزیکی بلوک زایمان به صورت اتاق زایمان خصوصی(LDR) و همراه نمودن یک ماما بر بالین مادر زائو موجبات افزایش میزان رضایت بیماران فراهم گردیده است.

رئیس بیمارستان مادر و کودک شوشتری، توجه به قاعده هرم خدمات ‌دهی از سوی ماماها و اعتماد بیمار به پزشک معالج، کاهش اضطراب مادران با شرکت در کلاس های آمادگی برای زایمان طبیعی، حمایت مادران در اتاق زایمان به کمک مامای همراه را از جمله راهکارهای ارتقای سلامت مادران برای رسیدن به شاخص ‌های وزارت بهداشت برشمرد.

 

وی با اشاره به اهمیت برگزاری کلاس های آمادگی برای مادران باردار و امکان حضور همراه آموزش دیده در کنار بیمار در تمام مراحل زایمان گفت: در طول سال گذشته با توجه به وضعیت شیوع کرونا ضمن رعایت فاصله اجتماعی و بهداشت فردی این کلاس ها بصورت حضوری و در صورت اعلام وضعیت قرمز کرونا این کلاس ها بصورت مجازی و یا آنلاین برگزار گردید.

رئیس بیمارستان همچنین، معاینه های بالینی مادران در طول دوره بارداری از سوی پزشکان متخصص این بیمارستان را، نقطه عطفی در سلامت مادران و نوزادان در آینده دانست و افزود: با وجود بحران کرونا گام های موثری در برگزاری کارگاه های مدون مهارت آموزی از طریق فضای مجازی، در این مرکز برداشته شده است.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 36692
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید